Instruktører:

Geir ble introdusert for Krav Maga første gang i 1998 av Tommy Blom, og var første instruktør i Trondheim når han grunnla Krav Maga Trondheim sammen med Erlend høsten 2005.  Han har trent en rekke ulike kampsporter som boksing, muay thai og shootfighting. Han har også skrevet bacheloroppgave om deeskalering av voldelige situasjoner og deler av hans masterutdanning omhandlet selvforsvar for jenter. Geir har videre over ti års erfaring fra sikkerhet og konflikthåndteringsarbeid på en rekke ulike arenaer. Han har også holdt seminarer og kurs for politi, helsevesen, forsvaret og sikkerhetsfirma.

Geir

 

Øyvind er klubbens økonomiske hjerne, men også instruktør både for Krav Maga Trondheim og Trondheim BJJ. Han har trent Krav Maga siden 2008 og vært instruktør siden 2011. På fritiden er han samfunnsøkonom og du finner han luskende i korridorene på NTNU

Øyvind

Kjetil kommer fra det indre Østland og dette er grunnen til at ingen skjønner hva han sier. Han har trent Krav Maga siden 1999 og tok IKMF sin instruktørutdanning i 2003, samt politiinstruktørkurs i 2006. Ellers jobber han i sikkerhetsbransjen og er deltidsstudent innen psykologi ved NTNU. Liker ellers kaffe og ting som smeller, gjerne høyt.

Kjetil

Erlend-Andre jobber til daglig som salgskonsulent. Erlend har holdt på med kampsport store deler av livet. Etter judo gikk veien videre med boksing og kung fu. Erlend har vært i klubben siden 2010, og synes Krav Maga er en av de mest spennende grenen han har vært med på.

image1

Erlend kommer opprinnelig fra den forblåste byen Bodø og flyttet til Trondheim for å studere, hvor han startet Krav Maga Trondheim med Geir i 2005. Han er instruktør ved Trondheim BJJ sammen med Magnus og har trent mange forskjellige kampsporter. Erlend er utdannet psykolog og interesserer seg bla. for kognitiv atferdsterapi. På fritiden liker Erlend å lese og se film. Han er medlem av norsk skeptikerforening og liker å kverulere. Mye av tiden går med til hans viktigste lidenskap, som er kaffe. Erlend bor for tiden i Lofoten, men vi håper han snart flytter tilbake.

Erlend

Birger er kanskje den eneste av instruktørene som er født og oppvokst i Trondheim. Har trent Krav Maga siden 2007, tok IKMF sin instruktørutdanning i Sverige i 2009 og har vært instruktør siden høsten 2009. Er sammen med Martin, Stig og Ole ansvarlig for nybegynnerkursene. Jobber til vanlig i bilbransjen som avdelingsleder og har mange år som hobbypsykolog og ordensvakt i Trondheims natteliv.

Birger

Ole har trent Krav Maga siden 2006. Han er økonom, arbeider som selvstendig næringsdrivende og er godt etablert med enebolig og stasjonsvogn. Ole reiser en del i jobben og har derfor ikke faste treninger, men er med og instruerer når han har mulighet for det.

Ole